Kulings banjobb

16.02.2016 22:37

Tjenixen!
Jag måste bara skriva några rader om Kulings jobb idag. Olle förvarnade innan att sista tidens backjobb kunde sitta i bena så att vi inte rusade iväg i förväntningarna. Han skulle värma 4 bakvarv och köra till några hundra meter och därefter veta vilket tempo han kunde tänkas köra i rätvarvsjobbet. Han trodde typ 2 eller 1.50-tempo.
Sagt och gjort så värmdes han i bakvarv. Han såg jättefin ut i bakvarven. När Olle körde förbi oss sista varvet så sa han att det gått ...1.40 i 600 meter. Sen vände han upp och körde 2140 meter. Han såg fortsatt fin ut och Olle körde 1.39 på ett bra sätt. Både vi som var där och Olle är jättenöjd med prestationen.
Vi pratade efteråt lite om fortsättningen träningsmässigt. Olle tycker att han tagit åt sig backträningen på ett bra sätt så han fortsätter på den inslagna vägen. Hem och träna och kanske banjobb igen om en månad. Spännande.
Jag lägger upp lite bilder från banjobbet senare under veckan. Ulf Lindfors var där och filmade så den kommer nog ut också. Det är bara att titta och njuta.

Ha det gott nu

//Stefan